Samarbeta med 019 Partners

 

Vi har privatpersoner med renoveringsbehov samt underhåll av fastighetsskötsel som största huvud målgrupp där vi vill erbjuda kunden en helhetslösning med kompetens, krav och bra referenser samt stort nätverk inom fastighetsservice.

 

 

Vi vill att vår kund ska få snabb kostnadsfri offert, kvalité och service på det kunden efterfrågar vilket medför att kunden slipper ödsla dyrbar tid på att leta efter kunniga hantverkare.

 

Genom att ha olika partners inom bygg och specialister inom olika områden tror vi på ett bra utfört resultat där vi ansvarar mestadels för administrationen och kommunikationen till kunden så att våra partners kan specialisera sig på sitt område dem är bra på.

 

 

 

Vår vision är att ha ett brett utbud av tjänster utöver det vanliga, där allt från CAD ritningar, material transporter, energi samt husbesiktningar ska vara en del av 019 Partners.

 

Vill du bli en partner till oss?

 

 

Tveka inte med att kontakta oss så berättar vi mer!

VÅRA PARTNERS

Kontakta ossAddress: Örebro, Sverige

Email: info@019partners.se

Godkänd för F-Skatt

Orgnr. SE941127017701

Är du företagare och vill bli samarbetspartners?Vi är alltid på jakt efter nya hantverkare med godkänd F-skattsedel. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

info@019partners.se


Copyright © All Rights Reserved

Följ oss på sociala medier


Här kan du följa våra nuvarande projekt